top of page
Search
  • daynwidlacordirerk

Orar autobuz 780 Gara de Nord Aeroport Otopeni: cea mai bună opțiune pentru transferul între aeropor



În schimb s-a modificat orarul liniei 780 STB. Primul autobuz va pleca de la Gara Basarab la 05:15, iar ultimul va pleca la 22:55. De la Aeroportul Otopeni spre Gara Basarab, prima cursă pleacă la 05:35. Ultima legătură este la 23:10.




orar autobuz 780 gara de nord aeroport otopeni



Cand calatoriti dinspre Gara de Nord catre aeroport, exista un ghiseu de bilete exact in fata intrarii principale in gara (vedeti imaginile). Dupa ce ati cumparat biletele, traversati strada si langa trecerea de pietoni, in dreapta, se afla statia pentru autobuzul Expres 780. Harta


Info: Intre Gara de Nord Bucuresti si Aeroportul Henri Coanda puteti de asemenea folosi autobuzul Expres 783 prin folosirea combinata a autobuzului si a metroului. - De la Gara de Nord Bucuresti spre aeroport: folositi metroul M1 de la Gara de Nord la Piata Victoriei (1 statie in directia Dristor 2). Localizati iesirea catre Bd. Lascar Catargiu. Cand iesiti, exact in fata intrarii la metrou, se afla statia de autobuz pentru autobuzul Expres 783. Harta - De la aeroport spre Gara de Nord Bucuresti: coborati din autobuz la Piata Victoriei. Intrarea la metrou se afla langa statia de autobuz. Folositi metroul M1 de la Piata Victoriei la Gara de nord (1 statie in directia Republica). Harta


  • Reviziile bianuale la electromecanismele de macaz È™i la schimbătoarele de cale, prevăzute de reglementărilor feroviare, se vor desfășura în prima parte a zilei de marÈ›i, 4 octombrie 2022, între orele 09.35 - 13.00,în hm. Pajura È™i MogoÈ™oaia cu închiderea temporară a circulaÈ›iei feroviare pe relaÈ›ia BucureÈ™ti Nord - Pajura - MogoÈ™oaia - Aeroport.ÃŽn acest context, călătorii sunt informaÈ›i că pentru legătura directă spre È™i dinspre Aeroportul InternaÈ›ional Henri Coandă (AIHC), AsociaÈ›ia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public BucureÈ™ti - Ilfov redeschide linia 780 Gara Basarab - Aeroportul InternaÈ›ional Henri Coandă (AIHB), pe care vor circula 4 autobuze, în intervalul orar 09.00 - 13.30, cu plecări de la Gara Basarab, respectiv AIHC, la un interval de succedare de 30 de minute:function adoceanICSlot300x250ap2invixinterscroller()ado.slave('adoceanicorprornqsgtonfx', myMaster: '9TiWy.BMkkq_UPsK7qKhfcVSggGNXB4R3ApNIZFshej.W7'); plecări de la Gara Basarab în intervalul orar 09.00 - 12.30;

  • plecări de la Aeroportul InternaÈ›ional Henri Coandă (AIHC) în intervalul orar 10.00 - 13.30.

Menționăm faptul că, în intervalul orar necesar desfășurării lucrărilor feroviare, 09:35 - 13:00,CFR SA a solicitat celor doi operatori de transport feroviar de călători - CFR Călători și Transferoviar Călători - anularea a 12 curse, din cele 72 prevăzute în orarul zilnic de circulație pe relațiaBucurești Nord - Aeroport International Henri Coandă BucureștiT1, celelalte trenuri respectând programul de circulație stabilit în Mersul Trenurilor.Sursa foto: Vlad Ispas/ Shutterstock


Asociaţia precizează că, în cazul în care circulaţia trenurilor între Gara de Nord şi Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" va fi întreruptă, va dispune reluarea temporară a funcţionării liniei de autobuz 780.


Atunci când se ia autobuzul 780 de la gara Gara de Nord la aeroportul Otopeni, rețineți că Gara de Nord nu este terminalul traseului de autobuz, prin urmare autobuzele 780 care trec pe la Gara de Nord intră de fapt din două direcții. Prin urmare, la Gara de Nord, pentru a lua 780 care vă va duce la aeroportul Otopeni, trebuie să ajungeți în stația autobuzului 780. Cel mai bine este să întrebați localnicii unde este exact stația de autobuz.


Ma RATB ha ancora del lavoro da fare sulle 2 linee espresse. Sarebbe meglio ridurre il numero delle stazioni, almeno nell'area Băneasa-Otopeni, e potenziare gli autobus per queste tratte. Il display elettronico e gli annunci devono essere in rumeno e inglese. Le stazioni all'aeroporto, a Piazza Unirii e alla stazione ferroviaria di Basarab dovrebbero essere meglio segnalate, dovrebbero esserci display elettronici con orari, percorso e altre informazioni. Fai sapere al mondo che ci sono stazioni per le linee espresse 780 e 783, non cercare ipotesi. RATB fa le cose in ginocchio e in stile rumeno "lascia perdere così". Dovrebbe anche investire in qualità e finiture.


buna asi avea si eu o intrebare ce autobuz, metrou sau tren asi putea sa iau din aeroportul otopeni ca sa ajung in autogara Militari; va rog daca puteti sami raspundeti datimi detalii nr de bus, M sau tren si statiile cum se numesc; va multumesc


multumesc pt. promtitudinea cu care ai raspuns deasemenea si ptr. sfatul in sine. poate nu m-am exprimat corect, dar nu ma intereseza cum ajung din gara la aeroport ci invers, deci din otopeni la gara de nord. este vorba de sotia mea, care de multi ani nu a mai facut acest drum si ca atare nu este deloc in stiinta de cauza.


- dupa ce face checkout-ul si iese cu bagajul din aeroport, in ce directie trebuie sa se indrepte ca sa gaseasca statia si autobuzul potrivit care o va duce la gara de nord si bineinteles unde isi poate cumpara biletul necesar.


Se merge in parcarea aeroportului, care este foarte aproape si se gasesc taxiuri de la marile companii Cristaxi, Taxi 2000 cu pret de pana la 2 RON pe km (este afisat mare pe usa). De obicei aceste taxiuri apar in zona pentru ca au dus un client din Bucuresti si ca sa nu se intoarca gol accepta si negociere. Se mai verifica odata pretul si daca totul e ok - cam 40 RON pana la gara de nord ar trebui sa coste o calatorie = 20 km * 2 RON (chiar mai putin).


Mă refer la cele două linii speciale de autobuz care ajung la Otopeni și înapoi: 783-ul de la Piața Unirii și 780 de la Gara de Nord cu care am mers de vreo 8 ori până acum spre și de la aeroport. Prețul unei călătorii este de 3,5 lei, iar în Otopeni există casă de unde poți cumpăra card activ sau îl poți încărca pe al tău.


Vă cumpărați cu greu un card cu 3,5 lei pe el de la ghișeul din aeroport (totul e în română acolo), iar în autobuz poate vă ajută cineva să-l validați pentru încă o persoană, că poate ați venit cu soția sau colegul. Evident că instrucțiunile de validare sunt și ele doar în română, asta dacă nu le-a rupt cineva de pe peretele autobuzului.


Nu toti strainii reusesc sa isi cumpere card de la ghiseu din aeroport. Am avut ocazia sa aflu ca unii i-au platit soferului calatoria. Deh, nemti, si cel putin in Berlin am vazut ca se poate lua bilet si de la sofer. Soferul probabil i-a taxat dupa cat de multi si de fraieri i-au parut la fata. Intai a fost un grup de trei tipi carora le-a mirosit ca e ceva in neregula dupa ce n-au primit nici un fel de dovada de plata in schimb, asa ca s-au apucat sa intrebe in jur. Si la cateva minute dupa a fost un cuplu. Cu portofelul jumulit si mai bine. Ei nu s-au prins decat dupa ce autobuzul s-a pus in miscare.


Costul unui autobuz este de 150k euro nou. Tu sugerezi sa se cumpere 4-6 bucati minim special pentru aeroport.Nu e normal ca si calatoria spre aeroport sa fie subventionata, sa ajuti calatorii sa ajunga la aeroport nu e un serviciu social.Si acum sa facem socoteala, cat ar trebui sa fie biletul si ce trafic ar trebui sa fie pe aceste autobuze ca sa merite investitia?


Sa ma laud si eu ca intr-un final au reusit s la Iasi sa bage autobuz care leaga aeroportul de centrul orasului?Bine inteles nici ale noastre nu au aer conditionat, nu au suport de bagaje si bonus sunt si SH-uri care din cand in cand mai crapa, dar le-au luat cativa ani pana sa il bage.


În comparație cu alte destinații, turistice sau altfel, Bucureștiul este deosebit - prin muzeele și galeriile sale, locurile istorice, prin oameni și prin atmosfera unică. Aeroportul Otopeni, aflat la o distanță de aproximativ 20 de km de nordul capitalei, este, încă din 1969, cel mai mare din oraș, aducând și cei mai mulți turiști dornici să descopere ceva nou. În 2004, numele aeroportul a fost schimbat în Henri Coandă, în onoarea aviatorului român.


Având în vedere că luarea unui autobuz sau a unui taxi obișnuit în orașele europene, cu valizele în spate, este întotdeauna neplăcută și că, folosind transportul în comun, simțiți că mai mult vă îndepărtați de destinație decât să ajungeți acolo, merită să acordați mai multă atenție acestui aspect, transportul de la aeroport putând risipi o grămadă de timp prețios din concediu, delegație sau orice altceva. Alegeți serviciile Taxileader.net pentru a economisi timp și a călători în deplină siguranță!


Am decis, totuşi, să cumpărăm biletul, care ne-a costat 7,5 lei şi a inclus atât călătoria cu trenul, cât şi transportul de la aeroport la gara Otopeni. Casiera, foarte amabilă, a ieşit apoi din ghişeu pentru a ne conduce până la staţa de plecare a microbuzului şi ne-a precizat că la ora 12:30 trebuie să fim în acel loc. Aşadar, mai bine de o oră şi 40 de minute am aşteptat în aeroport sosirea microbuzului care să ne ducă la Halta din Otopeni. 2ff7e9595c


1 view0 comments

Recent Posts

See All

Free fire max diamantes infinitos apk baixar

Free Fire Max Diamantes Infinitos Apk: O que é e como baixar Se você é fã de jogos battle royale, já deve ter ouvido falar do Free Fire Max, a versão aprimorada do Garena Free Fire que oferece melhore

hide online apk baixar

Ocultar download do APK online: um guia para iniciantes Se você está procurando um jogo multijogador divertido e viciante que combine ação, tiro e esconde-esconde, experimente o Hide Online. Neste jog

bottom of page